Oldal: 1 / 1

Fórum használat

ElküldveCOLON 2010. december 10., péntek 16:33
Szerző: mac
Ez a fórum a Magyar Anime Társaság tagsági és elnökségi fóruma. Az egyesület elnöksége és tagsága ezen a fórumon végzi az egyesület működéséhez szükséges kommunikáció nagy részét. Az egyesület 2010. 12. 07-én tartott elnökségi ülésén hozott határozatának megfelelően kerültek beállításra a jogosultságok. Ennek megfelelően mind az egyesület működése iránt érdeklődők, mind az egyesület működésében aktívan részt nem vállaló MAT tagok figyelemmel kísérhetik az elnökség, az FB és az elnökség által megbízott ügyintézők tevékenységét.
A fórumban az érdeklődők, valamint aktívan részt nem vevő tagjai az ügyvitelt tartalmazó kategóriákban csak olvasási, illetve bizonyos helyeken hozzászólási joggal rendelkeznek. Ez úton biztatunk azonban mindenkit arra, hogy aktívan vegyen részt a MAT működésében.

Néhány egyszerű szabály:

1. Tilos a flame-elés.

2. Tilos a vulgáris kifejezések használata.

3. Kérünk, hogy a megfelelő kategóriákba nyisd a témákat.

4. Az avatarok, illetve az aláírásban szereplő képek nem lehetnek animáltak.

Re: Fórum használat

ElküldveCOLON 2010. december 13., hétfő 15:22
Szerző: mac
A fentebb említett jogosultságokat az alábbi ábra mutatja be. Amennyiben több mindent szeretnél olvasni, fordulj az egyesület elnökségéhez a feltételekért.
A piros mezők olvasási, a sárgák hozzászólási, a zöld mezők írási jogosultságot jelentenek.

Mivel a jogosultsagok beallitasa nem automatikus, hanem kezzel tortenik, ezert azt privat uzenetben tudjatok kerni tolem.

Re: Fórum használat

ElküldveCOLON 2011. január 9., vasárnap 21:41
Szerző: mac
a jogosultsag matrix valtozott:
- a MAT tagok valaszolhatnak a tennivalok board-on a mar megnyitott topicokra.