Oldal: 1 / 1

Internetes konzultáció

ElküldveCOLON 2014. január 19., vasárnap 3:10
Szerző: Shide Mila
Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy esetleg a jövőben csinálhatnánk internetes konzultációt is.
Ez abban merülne ki, hogy a tanároktól neten keresztül is kérhetnének segítséget, ha elakadnak valamiben pl. házi feladat. Így könnyebben tudnánk figyelemmel kísérni a fejlődésüket is. Jó lenne, ha választ kaphatnának a kérdésekre akkor is, ha épp nem vagyunk órán. Főleg mivel ott olyan sokan lesznek, hogy nem is tudom, hogy fogunk tudni velük egyenként beszélni. oO

Ezt az internetes konzultációt úgy gondoltam kb. hogy ők átküldenék a tanároknak a rajzot elmondanák mi a gond és aki épp látja véleményt ír rá, hogy mi a gond, mit kéne kijavítani ilyenek.

Nektek, hogy tetszik az ötlet? :)

Re:Internetes konzultáció

ElküldveCOLON 2014. január 26., vasárnap 21:08
Szerző: Dombi Orsi
Szerintem nem győzzük. 150 ember töltögetne fel a fórumra/facebookra képeket naponta, ha meghallaná, hogy ez van. Szerintem egyikünk sem annyira idő és energia milliomos, hogy ezt győzze. Arra vannak a havi 4 óra, hogy ilyeneket megbeszéljünk, egyelőre érjék be azzal.
Ha valaki mégis lelkes lenne ehhez és belekezdene, szerintem nem tudja mit vállal. Mert, ha kiderül, hogy sok, már nem mondhatja, hogy nem. És, ha pár napon belül nem kapnak rá választ az emberek, morcosak lesznek. Akkor inkább bele se kezdjünk.