Technikai feltételek, lebonyolítás, helyszín

(Belépés csak tanároknak)

ModerátorCOLON Shide Mila

Dombi Orsi
Ügyintéző
HozzászólásokCOLON 6
CsatlakozottCOLON 2011. január 9., vasárnap 17:31

Technikai feltételek, lebonyolítás, helyszín

Olvasatlan hozzászólásSzerző: Dombi Orsi » 2014. január 26., vasárnap 21:11

Helyszín: mindenképpen az egyik nagyobb termet fogjuk kibérelni legközelebbre. Az árukat még nem tudjuk. A nagyon nagy terem lehet, hogy drága, de belátható és jó a fény. A kisebb jóval olcsóbb, de rossz a fény és oszlopok vannak. Hangosítás mindkettőbe kelleni fog. Jövőhéten bemegyek és megnézem a kisebbik nagytermet, hogy milyen is pontosan.

Aki múltkor ne fért be, annak az a saját bénázása, mert, aki akart, be tudott ülni. Ha valami ne mert senki megkérni, hogy engedje beljebb, azt sajnálom, de oldja meg.

Jegyek: Kíra mondta, hogy nagyon sokáig fog tartani, amíg ennyi jegyet kiadunk egy-egy alkalom előtt, ezért legalább annyit tegyünk meg, vagy megtesz ő, hogy előre kitölt egy csomó nyugtát. Valamint írjuk ki, hogy jöjjenek előbb és hozzák pontosan a 300 Ft-ot, hogy ne kelljen visszaadni. Reméljük Kíra ráér nekünk segíteni legközelebb és pénztárkodik nekünk.:D

Szintek: szerintem ne legyen csoportbontás. Kevés az átlagon felüli ember, csak miattuk nem nyitnék más szintet. Max. nem jönnek el minden órára.

DA csoport: egyelőre hagyjuk. Bőven elég, hogy facebook és fórum is van. Galériát megpróbálok csináltatni Bagzsival a MAT honlapra, de egyelőre még úgysem kell.

Vissza:

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: 1 valamint 0 vendég