Oldal: 1 / 2

Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 10:44
Szerző: iday
Hali.

Lehet hogy tudjátok.
De a fórum főoldalán a legtöbb topic-nál "0 Posts
0 Topics" -ot jelez.
Mintha üres lenne az egész fórum.

Re: Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 12:19
Szerző: bagszi
Öhm, mert üresek is. A főoldalon levő 0 topic, 0 post arra vonatkozik, hogy az adott fórumon belül nincs nyitva topic és nincs hozzászólás. A fórumon belli alfórumokban már kijelzi, hogy azokon belül mi mennyi.
Pl Az "Egyesületi Ügyek" résznél nincs konkrétan téma és hozzászólás nyitva, de ha belemész látszódnak az alfórumai, pl Jegyzőkönyvek és azoknál már jelzi, hogy x téma x hozzászólás.
Remélem sikerült értelmesen elmondanom. ^^' Tehát nem bug, csak épp az alfórumainak a témáit nem számolja bele a főfórumba.

Re: Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 12:49
Szerző: mac
valojaban ez nem bug, hanem feature, mert az adminban egy kattintassal be lehetett kapcsolni.

Re: Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 13:26
Szerző: bagszi
Valóban. Nálam már jelzi az alfórumok post- és topikszámait is.
De ha már itt tartunk, egy magyarosítás ráférne a fórumra. Vagy csak én nem találom? Itt le lehet tölteni adminok. :)

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 18:44
Szerző: Vejitto
Lássátok kivel van dolgotok, csináltam magyar menüt :P Hun utf8, szóljatok, ha valahol gond van vele.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. január 11., kedd 22:53
Szerző: bagszi
Arigatou vejitto! Aki netán mégis az Angolt akarja az a Profil-> Azonosító beállításai részen tudja átállítani.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. február 15., kedd 15:48
Szerző: benyu
Hello

A regisztrálásnál a felh. felt. nem lesznek magyarosítva? Csak mert mikor regisztráltam, még ez nem volt meg.  ???

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. február 15., kedd 16:01
Szerző: bagszi
Elfogadod, hogy a fórum használatán keresztül nem fogsz rágalmazó, pontatlan, sértő, durva, utálatos, zaklató, obszcén, profán, szexuális beállítottságú, fenyegető, mások személyiségi jogait, vagy a magyar jogszabályokat sértő üzeneteket küldeni. Elfogadod továbbá hogy nem teszel közzé szerzői jogvédelem alatt álló anyagot, hacsak nem te készítetted vagy nem kaptál írásos beleegyezést a tulajdonostól. A spam, flood, reklámozás, körlevelek, piramissémák és kérelmek szintén tiltottak a fórumon.

Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetői képtelenek megállapítani a hozzászólások hitelességét. Kérlek ne feledd, hogy nem ellenőrzünk minden elküldött üzenetet, és ezért nem is vagyunk felelősek azok tartalmáért. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk hitelességét, teljességét, vagy hasznosságát. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki aki úgy érzi hogy egy üzenet kifogásalható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát. A fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges. Ez egy kézi beavatkozás, habár, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni. Ez az eljárás ugyanúgy vonatkozik a felhasználói profilokra is.

Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért. Továbbá, elfogadod hogy biztosítod a fórum tulajdonosainak, bármilyen, a fórumhoz kapcsolódó weboldalnak ártatlanságát. A fórum tulajdonosai továbbá fenntartják a jogot azonosságod (vagy bármilyen, a szolgáltatáson keresztül begyűjtött információ) felfedésére panasztétel vagy jogi lépések esetén.

Regisztrációkor lehetőséged van felhasználóneved kiválasztására. Ezzel a felhasználói azonosítóval elfogadod, hogy soha nem adod ki jelszavad másoknak, az adminisztrátort kivéve a biztonságod érdekében. Elfogadod, hogy SOHA nem használod más személy azonosítóját, semmilyen okból kifolyólag. Javasoljuk továbbá, hogy egy bonyolult és egyedi jelszót használj azonosítódhoz, hogy elkerüld az azonosító ellopását.

Miután regisztráltál és bejelentkeztél a fórumra, lehetőséged nyílik egy részletes profil kitöltésére. A te felelősséged hogy egyértelmű és pontos információkat adj meg. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet. Megfelelő szankciók is alkalmazásra kerülhetnek.

Kérlek vedd figyelembe, hogy minden egyes hozzászólással az IP címed is mentésre kerül, abban az esetben ha a fórumról ki kell téged tiltani vagy ha az internetszolgáltatód keresett meg minket. Ez csak akkor történhet meg, ha megsérted a feltételeket.

Továbbá vedd figyelembe, hogy a szoftver egy sütit (cookie), információk bitjeit (mint például a felhasználóneved és jelszavad) tartalmazó szöveges fájlt helyez el a böngésződ gyorsítótárába. Ez CSAK arra használatos, hogy téged be-/kijelentkeztetve tartson. A szoftver nem gyűjt vagy küld semmilyen típusú információt a számítógépedre.


Itt van hozzá a magyar verzió, majd orvosoljuk.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 8., kedd 15:44
Szerző: Sul
Csak nálam ennyire lassú a forum, vagy más is tapasztalja a belassulást a napokban?

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 8., kedd 20:03
Szerző: Yuriko-chan
Most nálam is lassú.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 9., szerda 1:33
Szerző: scorchio
Szerintem mindenkinél gáz lesz, 22 secig tartott, amíg egyáltalán bejött ez az oldal (Chrome fejlesztőeszközök Network panelje alapján)

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 10., csütörtök 0:24
Szerző: Vejitto
Én sajnos nem érzékelem a hibát, bár már többen szóltak, úgyhogy nem tudom tesztelni, mindenesetre kapott a lighttpd egy restartot, beragadt process nincs. Szóljatok, ha továbbra is gond van.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 10., csütörtök 15:23
Szerző: Yuriko-chan
Nálam még mindig lassú.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 13., vasárnap 11:54
Szerző: benyu
Nekem átlagosan 20mp alatt jön be egy oldal. És nem csak a fórumon, hanem a weblapon is szokott szórakozni néha.

Re:Fórum hibák

ElküldveCOLON 2011. március 13., vasárnap 15:13
Szerző: scorchio
Ugyanaz a helyzet, mint eddig.