Gy.I.K.

Gyakori kérdések…

…az egyesülettel kapcsolatban:

K: Mi az a MAT?
V: A MAT a Magyar Anime Társaság rövidítése, a társaságról bővebb infót az egyesületről menüpont alatt találsz.

K: Mit csinál a MAT?
V: Rendezvényeket szervezünk és megpróbáljuk közösséggé formálni a Magyarországon található rajongókat, az általuk kezdeményezett rendezvényekhez segítséget nyújtunk, ha kérik, stb.

K: Hogy lehetek a társaság tagja, mit kapok, ha tag leszek?
V: Ahhoz hogy tag legyél egyszerűen csak követned kell az ITT leírtakat. Ugyanitt elolvashatod a tagsággal járó előnyöket is.

K: Már több hete elküldtem a belépési nyilatkozatomat, miért nem kaptam még tagsági kártyát?
V: A tagsági kártyádat azonnal postázzuk az éves tagdíj befizetése után, melyet a következő számlaszámra fizethetsz be:
Számlaszámunk: 12010532-00131941-00100006

K: Már több, mint két hete befizettem a tagdíjat és nem kaptam semmit sem.
V: A késlekedésért elnézést kérünk. Kérlek írj egy e-mailt az info@animetarsasag.hu -ra, amelyben leírod, a polgári neved, hogy mikor adtad le a jelentkezési lapot, kinek, és, hogy mikor fizetted be a tagsági díjat. Ha szkennelve mellékeled a befizetésről visszakapott bizonylatot, megkönnyíted a munkánkat, és így gyorsabban tudunk intézkedni.

K: Egyéb problémám van a tagdíjbefizetéssel és a tagsági kártyával kapcsolatban.
V: Kérlek tömören de érthetően írd le a felmerült problémádat és küld el az info@animetarsasag.hu címre. Köszönjük!

K: Nem tudok átutalni a számlaszámra mert, nekem nincs számlaszámom.
V: Kérlek, ez esetben menj be a legközelebbi Raiffeisen fiókba és fizesd be készpénzben a pénztárnál.

K: Mi a teendőm, ha valamilyen egyéb problémám, nézeteltérésem, kívánságom, ötletem, stb. merül fel a társasággal kapcsolatban?
V: Ilyen esetekben is írj bátran egy levelet az info@animetarsasag.hu emailcímre vagy írj nekünk a fórumon. A visszajelzések fontosak nekünk, segítenek felmérni az igényeiteket és ezáltal könnyebben tudunk segíteni nektek.

K: Szeretnék nektek dolgozni! Mennyi nálatok az átlag fizetés?
V: A Magyar Anime Társaság Non-profit és önkéntességen alapuló egyesület. Tagjaink és segítőink nem kapnak fizetést, maximum ajándékkal tudjuk jutalmazni a jó munkát. Ha ennek ellenére is szívesen segítenél nekünk rendezvényeinken vagy ügyes-bajos dolgainkban, akkor kérlek írj nekünk a hr@animecon.hu e-mailcímre és csatlakozz az Animecon segítők facebook csoportunkhoz! Amennyiben az Egyesület mindennapjaiban kívánsz segíteni, úgy azt jelezd felénk az info@animetarsasag.hu emailcímen, fórumon vagy pedig személyesen a legközelebbi elnökségen vagy közgyűlésen.

K: Lehet nálatok az érettségihez kötelező önkéntes munkát is végezni?
V: Lehet! Non-profit egyesületként tudunk foglalkoztatni titeket önkéntes munkára és igazolni azt számotokra. Ha érdekel a dolog írj nekünk az info@animetarsasag.hu vagy a hr@animecon.hu címünkre!
 

…a sugárzott/kiadott animékkel/mangákkal kapcsolatban:

K: Ha írok a MAT-nak, akkor műsorra kerül XYZ anime/kiadják-e XYZ mangát magyarul?
V: Nem. Bár vannak kapcsolataink a hazai médiával és szervezetként hatékonyabban tudunk tárgyalni a cégekkel, ez még közel se garantálja, hogy el tudjuk intézni, hogy a kedvenc animédet vagy mangád megjelenjen itthon.

K: Hol vehetek mangát és animét?
V: Érdemes szétnézned a link gyűjteményünkben és a partnereink listáján. Itt igyekszünk feltüntetni minden hazai kiadót/forgalmazót akiktől beszerezheted kedvenceidet. Emellett manapság szinte bármelyik nagyobb könyvesboltban vagy DVD-t árusító boltban is találhatsz animéket/mangákat.
 

…a rendezvényeinkkel kapcsolatban:

K: Mikor lesz a legközelebbi con?

V: Látogass el a www.animecon.hu oldalra. Itt igyekszünk feltüntetni a következő Animeconunk várható időpontját. Emellett ha egyéb animés tematikájú rendezvény is érdekel akkor kövesd a MAP – Magyar Animés Programok facebook oldalát, ahol rendszeresen közzéteszik az elkövetkezendő animés találkozók és rendezvények időpontjait.