Kezdem én.

Az eredeti nevem Lukács Borbála, de interneten főleg bagszi néven vagyok ismeretes. 1998-2000 óta vagyok animerajongó(Dragonball, Candy Candy, Sailor Moon és Pokémon aranykora óta) a legnagyobb hatással a Pokémon volt rám. A mai napig Pokémon rajongó vagyok és 2000 óta üzemeltetek egy rajongói oldalt is a témában. Szeretem a videójátékokat, többnyire Nintendo Wii-n, GBA-n és DS-en(DS-ből 3 is van otthon) játszok illetve PC-n néha(WoW). Rengeteg féle animét megnéztem(már több mint 200) de nem írom le mik a kedvenceim mert túl hosszú lenne a lista.x) Szeretek írni, rajzolni, vagy fordítani(feliratot, mangát akármit) van hozzá némi tehetségem ám ezeket a hobbijaimat kicsit hanyagolom mostanság. Rengeteget gépezek, rendszergazdának tanulok Budapesten(több kevesebb sikerrel). Viszonylag jól értek/beszélek angolul, japánul meg annyit tudok ami az animékből rámragadt.xD
Több weboldalon, fórum és online játékban vagyok admin vagy moderátor is.
A magyar anime társaságba 2007-ben jelentkeztem és 2008 tavasza óta aktívan járok közgyűlésekre és vagyok segítő különböző MAT-os rendezvényeken(Animecon, Képregényfeszt, vagy éppen ahová hívnakX) )
Szívesen segítek másoknak, úgyhogy ha valamiben segítség kell hozzám nyugodtan jöhettek. ^^
Yoroshiku onegaishimasu! *meghajol*