Mivel lehet feldobni egy gyüllést?
-
- B.A.K. tag
Mivel lehet feldobni egy gyüllést?
Pillanatnyilag volt már: konzolverseny, anime-nézés, beszélgetős nap, szerepjáték,
szabad foglalkozás.
Pozitívak a visszajelzések de én unalmasnak érzem és lehet csak azért dicsérik a tagok a gyűléseket mert nem akarnak megsérteni ezért kérek más klubok tagjainak segítségét!
Köszönet!
szabad foglalkozás.
Pozitívak a visszajelzések de én unalmasnak érzem és lehet csak azért dicsérik a tagok a gyűléseket mert nem akarnak megsérteni ezért kérek más klubok tagjainak segítségét!
Köszönet!
Re:Mivel lehet feldobni egy gyüllést?
Hello ,mi is folyamatosan probálunk ötletelni hogy milyen programokkal kéne színesebbé tenni a meeteket, érdekelne hogy a szerepjáték amit írtál az hogy zajlott milyen volt( asztali,élő) már régi kirpobált harcosok fogtak neki vagy olyanok is akik sose játszottak ezeleőtt? azért érdekel mert gondolkodom rajta hogy itt is kiprobáljuk...
üdvözlettel
Norbi
MiNK
üdvözlettel
Norbi
MiNK
- scorchio
- V.A.K. tag
- Kapcsolat:
Jótanács hosszú távra: próbáljatok minél több embert belevonni az ötletelésbe (persze irányított módon), igen rossz dolog az, amikor csak páran törik magukat azért, hogy legyenek programok.
Adamek Zoli azaz Scor | Váci Anime Klub | http://vacianimeklub.hu
Mit szóltok ahoz, ha valakinél összegyűltök és közösen főzőcskéztek valami japán kaját?
-
- B.A.K. tag
Köszönöm a sok ötletet mindet megcsináltam és egyre jobban élvezzük a klub gyűléseket!
Táncszönyeg... 3e forint és jó buli
a jó munkához idő kell... az idő pénz... pénz beszél, kutya ugat... kutyából nem lesz szalonna... tehát jó munkához szalonna kell...
- Yuriko-chan
- P.A.F. tag
Tényleg megszűnt a klub?