Tagság

Hogyan csatlakozhatsz az egyesülethez?

A Magyar Anime Társaság éves tagsági díja 2000 Ft. A tagság mindig a következő év január 31-ig érvényes (a január a türelmi idő a tárgyévi tagdíj befizetéséhez). Törtéves befizetésre nincs lehetőség, bármikor fizetsz be, 2000 Ft a tagdíj.

Az Egyesületbe való belépéshez szükséges belépési nyilatkozat (pdf).

A csatlakozó tagok adatait a 2011.évi CXII. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló tv. szerint kezeljük. A jogokat és jogorvoslati pontokat az előbbi törvény 13., 14., 15., 16., 17. szakasza tartalmazza.

A tagsághoz ki kell töltened egy belépési nyilatkozatot, amelyet a MAT honlapjáról tölthetsz le, vagy rendezvényeinken szerezhetsz be. Sajnos az online jelentkezés jogilag még nem megengedett, így ezt a nyilatkozatot kinyomtatva, kitöltve postai úton a következő címre kell feladnod:

Magyar Anime Társaság
2030, Érd
Napvirág utca 3

vagy személyesen a MAT egyik elnökségi tagjának kell odaadnod, illetve egy rendezvényünkön a társaság egyik pultosának.

14 éven aluliak jelentkezését sajnos nem tudjuk elfogadni, de 14 és 18 éves kor között szülői hozzájárulással már tag lehetsz!

Miután megkaptuk a nyilatkozatodat, postai úton mellékeljük a csekket a befizetendő tagdíjról, majd, miután a pénz beérkezett a számlánkra, küldjük a tagsági kártyát (ha a csekkszelvény fénymásolatát címünkre elpostázod, vagy a beszkennelt képét elküldöd e-mailben, gyorsabban tudunk intézkedni). Mindezt személyesen is elintézheted valamelyik rendezvényünkön a MAT-pultnál. A következő években már jóval egyszerűbb a helyzet, hiszen minden év elején kipostázzuk a tárgyévi tagsági díjról szóló csekkeket, majd befizetés után küldjük az érvényesítő holomatricát, amelyet a tagsági kártya hátoldalára kell felragasztanod.

Kérdés illetve probléma esetén bátran írj nekünk az info@animetarsasag.hu emailcímre.